2004

Čestitke, ki sem jih izdelala v letu 2004

Poročna čestitka. Lističi so izrisani z zlato barvo, rožice embosirane.

2004_bela-porocna

 Knjižna oznaka. Rožice so pobarvane z rdečimi in zelenimi tempera barvami ter embosirani.

2004_knjizna-oznaka-cvetka

Košarica je izdelana iz 140 g pergamentnega papirja, embosirana, luknjana in rezana. Rože na straneh so narejene iz krep papirja in nalepljene s pomočjo silikonskega lepila.

2004_kosarica

 Novoletna čestitka. Embosirana na 140 g pergamentnem papirju. Notranji del je rdeč papir, ki je na zunanjega pritrjen s pomočjo dveh rdečih svilenih trakov.

2004_novoletna-snezinki

 Uporabila sem modri papir, na sprednjo stran sem nalepila pergamentni papir, na katerem je ebosirana sveča in bodika. Sveča in bodika sta tudi luknjani in rezani.

2004_novoletna-sveca

 Čestitka ob rojstvu dojenčka. Dorsirano z oranžno voščenko. Vpleten je svileni trak breskove barve. Srčki so embosirani in luknjani.

2004_otrok-breskova

 Čestitka ob rojstvu dojenčka. Dorsirano z modro voščenko. Vpleten je svileni trak svetlo modre barve. Srčki so embosirani in luknjani.

2004_otrok-plavi

 Embosirana novoletna čestitka. Besedilo je embosirano na pergamentnem papirju in na ozadje zašito s pomočjo bele niti in perle.

2004_plava-joy

 Roza poročna čestitka. Rožice sem naredila iz roza svilenega traku. Pergamentni papir je nalepljen na srebrno pobarvano metalno mrežico ter nato na karton roza barve.

2004_porocna-roza

Rojstnodnevna čestitka, narejena iz 140 g pergamentnega papirja. Je embosirana in rezana, na ozadje privezana z rdečim svilenim trakom.

2004_rdeca-mateja-rojstni-dan

 Čestitka ob rojstvu otroka. Notranjost je narejena iz 80 g velluma, na katerem so natisnjeni motivi varnostne sponke, stekleničke in dude. Zunanji del je 140 g pergamentni papir, na katerega so desno zgoraj narisane in embosirane igrače, levo spodaj pa punčka z otroškim vozičkom.

2004_rojstvo-deklica-vozicek

Čestitka ob rojstvu otroka. Pobarvana s tempera barvami z zadnje strani in embosirana.

2004_rojstvo-otroka-simona

 Enostavna majhna čestitka, na karton pritrjena s svilenim trakom. Je embosirana ter luknjana.

2004_roza-mala

 Čestitka in knjižna oznaka slak. Čestitka je pobarvana s tempera barvami z zadnje strani, embosirana in luknjana.

2004_slak-cestitka-bookmark

 Uporabila sem modri papir, na sprednjo stran sem nalepila pergamentni papir, na katerem je ebosirana sveča in bodika. Sveča in bodika sta tudi luknjani in rezani.

2004_sveca-1

 Vrtnica je luknjana in rezana ter z zadnje strani pobarvana s pomočjo flomastrov.

2004_vrtnica-barvna

 Vrtnica je luknjana, embosirana in rezana.

2004_vrtnica-cipka