2003

Moji začetki iz leta 2003.

Angelček je 3D element, zalepljen na ozadje s pomočjo silikonskega lepila.

2003_angelcek

Poljske rožice – narejena na 140 g pergamentnem papirju. Uporabljene tehnike: embossing, stippling in cutting.

2003_bela-roze

Naredila sem 3 takšne čestitke. Zgornji del je narejen iz 140 g pergamentnega papirja, narisan s črnilom, pobarvan z rumeno voščenko ter embosiran. Na rumen karton je pritrjen s pomočjo silikonskega lepila.

2003_dojencek-rumena

Enostavna knjižna oznaka. 140 g pergamentni papir je embosiran in luknjan; na sredini je vpleten rdeč svilen trak.

2003_knjizna-oznaka

Čestitko sem podarila mami za njen rojstni dan. Podobno čestitko sem podarila tudi babici za njen rojstni dan. Narejena je s pomočjo embosiranja in rezanja, vpleten pa je tudi bel svileni trak.

2003_mami-rojstni-dan

Okrogla čestitka, zelo enostavna. Uporabljena tehnika je embosiranje.

2003_okrogla

Lističi so izrisani z zlato barvo, rožice embosirane.

2003_porocna-simona

Čestitko sem izdelovala kar 28 ur – majhne rožice so embosirane in pobarvane od spredaj s pomočjo tempera barv. Prav tako so od spredaj pobarvane in embosirane večje rože. Vitice so narisane z zlato barvo, listi ob straneh pa so embosirani in pobarvani od zadaj.

2003_roze

Čestitka je sestavljena iz dveh plasti. Sprednja plast je obrobljena z zlato barvo. Zvezde so pobarvane z rumeno in oranžno barvo. Druga plast je naslikana s pomočjo flomastrov in embosirana ter pobarvana z modro barvo (dorsing).

2003_sanke-darila

Snežak je sestavljen iz treh plasti. Zunanja plast je dorsirana z oranžno voščenko, notranja modro-bela plast z modro voščenko. Najbolj notranja splast je bež barve. Snežak in ptič sta 3D elementa, pritrjena s pomočjo silikonskega lepila.

2003_snezak

Žaba in štorklja sta embosirani in pobarvani z zadnje strani, prav tako ločje. Napis je embosiran.

2003_storklja

Podobnih čestitk sem naredila 8. Poslala sem jih prijateljem za novo leto. Sestavljena je iz dveh plasti – notranja je modri vellum, zunanja pa 140 g pergamentni papir, embosiran in luknjan. Pobarvan je s pomočjo aqua barvic (barvic, topnih v vodi. Luna in bodika sta 3D element.

2003_zimska-plava

Podoben dizajn kot angelček. Pobarvana z zlato barvo, embosirana, luknjana in rezana.

2003_zlata